Lifestyle

Fauci s’e përjashton mundësinë që SHBA-ja të bëhet me vaksinë në tetor

Fauci s’e përjashton mundësinë që SHBA-ja të bëhet me vaksinë në tetor

Drejtori i Institutit amerikan për Alergji dhe Sëmundje Infektuese, Anthony Fauci ka refuzuar ta përjashtojë mundësinë e një “befasie tetori”, i pyetur rreth vaksinës.

Një lajm i tillë do të vinte në mes të zgjedhjeve më të pritura presidenciale në SHBA për breza të tërë. Në SHBA ka nisur të hënë fazën e tretë të testimeve për vaksinë ndaj COVID-19, raporton "The Guardian", transmeton KOHA.