Lifestyle

Posedimi i një qeni ju ndihmon në shumë mënyra

Posedimi i një qeni ju ndihmon në shumë mënyra

Besohet se posedimi i një kafshe shtëpiake ju ndihmon në më shumë se një mënyrë. Kthimi në shtëpi tek një qen i cili është i lumtur t’iu shoh, apo shëtitja e kafshës suaj shtëpiake nëpër natyrë, nuk janë dobitë e vetme që sjellin në jetën tuaj.

Dy studime të ndryshme kanë zbuluar se posedimi i një qeni luan rol të rëndësishëm në mirëqenien dhe shëndetin e njeriut.