Lifestyle

Ushqimi që largon kolesterolin e parandalon sulmet në zemër

Ushqimi që largon kolesterolin e parandalon sulmet në zemër

Ka kaq shumë ushqime që ne duhet të hamë për të qenë të shëndetshëm, por shpesh ushqehemi me ushqim të pashëndetshme. Sot do t’ju flasim për gjellën që shkatërron kolesterolin, shmang sulmin në zemër dhe siguron energji.

Për të përmirësuar shëndetin tonë në maksimum, ne duhet të hamë herë pas here një gjellë me thjerrëza, karota dhe selino. Ju duhet ta gatuani me kujdes duke e mbajtur atë në sobë për tre orë.