Lifestyle

Studimi i ri tregon se si COVID-19 ndikon në zemër

Studimi i ri tregon se si COVID-19 ndikon në zemër
Foto: Ilustrim

Pasojat potenciale afatgjata të COVID-19 dhe mënyra se si kjo sëmundje mund të ndikojë tek truri i të infektuarve tashmë ka qenë pjesë e studimeve.

Por, studiuesit tani thonë se kjo sëmundje mund të shkaktojë edhe probleme kardiake tek pacientët e shtrirë.