Lifestyle

“Programi Fluturues i Fëmijëve” sjell rrëfimin e alpinistes Uta Ibrahimi

“Programi Fluturues i Fëmijëve” sjell rrëfimin e alpinistes Uta Ibrahimi
 

Këtë edicion fëmijët do të dëgjojnë rrëfimin e alpinistes Uta Ibrahimi.

Ata do të njihen me eksperiencën e ngjitjes në majën më të lartë në botë dhe për dashurinë për natyrën.