Lifestyle

Ushqimet ideale që duhet të përdorni nëse keni gastrit

Ushqimet ideale që duhet të përdorni nëse keni gastrit

Gastriti është një sëmundje shumë e përhapur që prek organin kryesor të sistemit tretës. Simptomat e gastritit janë specifike dhe mund të evidentohen shumë thjesht. Disa nga simptomat më të lehta për t’u spikatur janë dhimbjet e stomakut, ndjesia e djegies, një tretje e ngadaltë e fryrje e organizmit.

Shkaktarët kryesorë të gastritit