Lifestyle

Rëndësia e vitaminës D për organizimin dhe si ta marrim atë

 

Tashmë e dimë se vitamina D është e rëndësishme për shëndetin e eshtrave, por përfitimet e saj nuk ndalojnë këtu.

Vitamina D, ndryshe e njohur si vitamina e diellit për shkak se ka mundësi të absorbohet nga trupi përmes rrezeve të diellit, luan rol të rëndësishëm në shëndetin e njerëzve.