Lifestyle

Arrat e pabëra dhe mjalti ilaç çudibërës

Arrat e pabëra dhe mjalti ilaç çudibërës

Arrat e pabëra jeshile me mjaltë, janë një kurë fantastike për shëndetin tonë. Kjo është një recetë shumë e vjetër. Ajo lehtëson dhimbjen e fytit dhe shërimin e bajameve.

Përbërësit: