Lifestyle

Eliminoni të gjitha toksinat e trupit vetëm me uthull dhe mjaltë

 

Zakonet jo të shëndetshme veçanërisht në të ushqyer, e dëmtojnë rëndë shëndetin tonë. Ato bëhen shkak i shtimit në peshë, gjë e cila në njerëz të ndryshëm ul vetëbesimin dhe i bën madje të kalojnë në depresion.

Ushqimet e përpunuara treten me vështirësi, si rrjedhojë në zorrë akumulohen shumë toksina të dëmshme që mbeten aty dhe çojnë në shtim të peshës trupore.