Lifestyle

Burrat më të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës sesa gratë

Burrat më të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës sesa gratë

Derisa burrat e arrijnë moshën e shtyrë, shëndeti i zemrës për ta bëhet një prioritet i rëndësishëm.

Sulmi dhe sëmundjet e ndryshme të zemrës jo vetëm që e shkaktojnë një numër të madh të vdekjes anembanë botës, por ekspertët thonë se meshkujt janë më të rrezikuar se femrat nga ky fenomen.