Lifestyle

Rrobat thyejnë monotoninë e karantinës dhe ndikojnë në disponimin tuaj

Rrobat thyejnë monotoninë e karantinës dhe ndikojnë në disponimin tuaj

Nëse gjatë kohës sa po qëndroni të karantinuar, e vetmja gjë që ju pëlqen është të qëndroni gjithë ditën të veshur me pizhama, atëherë rutina e vetizolimit ka filluar të ndikojë edhe në garderobën tuaj.

Veshjet, qëllimisht ose rastësisht, ndikojnë në disponimin e mendjes suaj duke komunikuar joverbalisht me botën. Kështu deklarojnë ekspertët e modës.