Lifestyle

Disenjatori Arian Krasniqi jep detaje për kreacionet e tij

Plot dramë dhe ekstravagancë, krijimet e disenjatorit Arian Krasniqi sjellin një frymë të re në skenën e modës.

Gërshetimi i modës moderne me elemente të stilit gotik dhe rokoko, i karakterizon veshjet që dizajnon ai.