Lifestyle

Pse plakja e trurit prek më shumë gratë

Pse plakja e trurit prek më shumë gratë

Plakja e trurit është një ndër sëmundjet më të frikshme dhe të përhapura të globit. Duket sikur dementia apo alzhaimer nuk njohin kufinj dhe mund të prekin këdo.

Ndonëse nuk mund të përcaktohet qartë se kur këto sëmundje e prekin trurin, sipas ekspertëve mund të shpjegohet se përse ndodh më shumë tek gratë.