Lifestyle

Mënyrat më efikase të mbrojtjes nga çdo virus

Mënyrat më efikase të mbrojtjes nga çdo virus

Ekspertët botërorë të sëmundjeve infektive kanë bërë të ditur vazhdimisht se nuk është e nevojshme që të shpenzohen me qindra euro për të siguruar mbrojtje nga koronavirusi dhe viruset e tjera.

Ata kanë dhënë disa rekomandime, të cilat mund të ulin shkallën e rrezikut deri në 64 për qind. Por pavarësisht kësaj, teksa bota ballafaqohet akoma me pandeminë COVID-19, jo të paktë janë personat që besojnë se opsionet më të shtrenjta janë më të sigurta dhe ofrojnë mbrojtje më të mirë nga koronavirusi.