Lifestyle

Kosi ndihmon në luftimin e diabetit

Kosi ndihmon në luftimin e diabetit

Sipas raportimeve të fundit, rastet me diabet dhe hipertension janë në rritje.

Në bazë të informacioneve, ekspertët thonë se ekzistojnë më shumë se 34 milionë persona, të cilët vuajnë nga diabeti dhe tensioni i lartë i gjakut. Si shkak i kësaj, ata janë duke hulumtuar metoda dhe trajtime të reja, të cilat do t’i parandalonin këto sëmundje.