Lifestyle

Ushqyerja gjatë shikimit të TV-së, zakoni që çon drejt mbipeshës

Ushqyerja gjatë shikimit të TV-së, zakoni që çon drejt mbipeshës
Foto: Flickr

Shmangia e televizorit dhe pajisjeve të tjera elektronike gjatë gatimit apo ngrënies, ul gjasat e akumulimit të rrezikshëm të peshës.

Këtë e thotë një studim i fundit shkencor sipas të cilit, ushqimi nuk duhet ngrënë kurrsesi përpara televizorit.