Lifestyle

3 vitaminat jetike për çdo moshë gjatë verës

 

A e dinit që kërkesat e organizmit për vlera ushqimore ndryshojnë gjatë verës? Nxehtësia, djersitja dhe ajri i thatë plus rrezet e diellit e zhveshin organizmin nga kripërat minerale dhe vitaminat. Prandaj është shumë e rëndësishme që t’i përshtatim vlerat ushqyese që marrim në lidhje me ndryshimin stinor.

Vitaminat që na duhen gjatë stinës së verës