Lifestyle

Maskat për fytyrë të markës së njohur “Adidas”

Maskat për fytyrë të markës së njohur “Adidas”

Derisa masat e karantinës kanë filluar të zbuten, shumë njerëz po zgjedhin të mbajnë maska në fytyrë gjatë kohës sa po qëndrojnë në publik.

Rregullat për mbajtje të maskave dallojnë nga shteti në shtet. Në Britani të Madhe ato rekomandohen vetëm në vendet e mbyllura ku distancimi social është më vështirë për t’u praktikuar, si p.sh: supermarketet, kafenetë e vogla dhe mjetet e transportit publik. Por, asnjë qeveri deri më tani nuk e ka bërë rregull të detyrueshëm, mbulimin e fytyrës.