Lifestyle

Nektari i kajsisë, ilaçi magjik kundër sëmundjeve të zemrës

Nektari i kajsisë, ilaçi magjik kundër sëmundjeve të zemrës

Të gjithë lënë kokën pas kajsive. Nektari i tyre konsiderohet si lëngu i artë i vlerave shëndetsore.

Shqipëria, është një vend fatlum sepse kajsitë rriten me bollëk. Në aspekt konsumi, ne mjaftohemi me ngrënien e frutit dhe neglizhojmë lëngun ose nektarin e famshëm të tij.