Lifestyle

A mundet “Olimpiada e Qindvjeçarëve” të ndihmojë për të jetuar më gjatë

A mundet “Olimpiada e Qindvjeçarëve” të ndihmojë për të jetuar më gjatë

Susan Wilder po ushtron për vitin 2062, vitin e Olimpiadës së saj shekullore.

Kur ajo kohë të vijë, Wilder 57-vjeçare, dëshiron të jetë në gjendje të udhëtojë, të punojë kopshtin, të luaj me stërnipërit e saj dhe të lëviz në mënyrë komode. Të gjitha këto i bënë tani, por ajo po qëndron në formë për t’u siguruar se gjërat e njëjta do të jetë në gjendje t’i bëjë edhe pas 43 vjetësh.