Lifestyle

Efektet e vajit të lirit nga ato terapeutike te vetitë estetike

Efektet e vajit të lirit nga ato terapeutike te vetitë estetike

Farat e lirit bëjnë pjesë në grupin e ushqimeve më të fuqishme për efektet e dobishme në trupin tonë: nga ato terapeutike te vetitë estetike për kujdesin e lëkurës dhe flokëve.

Vaji i farës së lirit është përdorur si një anti-inflamator, antioksidant dhe vasoprotektor, pra si një koncentrat i virtyteve që duhet të zbulohen.