Lifestyle

Rikthehen makiatot e espresot

 

Lokalet për më shumë se dy muaj qëndruan të mbyllura dhe nuk i shërbyen askujt.

Mungesa e zhurmës e të qeshurat që krijoheshin dikur në lokale, shoqëruar me aromën e kafesë u ndie më së shumti.