Lifestyle

Stili i Meghan Markle solli freski në familjen mbretërore

 

Dukesha e Sussexit ka lënë gjurmë të rëndësishme në industrinë e modës, me zgjedhjet e saj në veshje prej se i është bashkuar familjes mbretërore.

Prej se u bë i ditur lajmi i fejesës së princit Harry me ish aktoren amerikane, në nëntor të vitit 2017, shtëpitë e ndryshme të modës, disenjatorë të shumë dhe marka të njohura të veshjeve, kanë shprehur dëshirë ta veshin Dukeshën me koleksionet e tyre, derisa adhuruesit e familjes mbretërore, gazetarët e fotografët e shumtë, me padurim ka pritur të shohin se çfarë ka zgjedhë të vesh, Meghan Markle, në çdo paraqitje të saj publike.