Lifestyle

Bloomberg: Shkencëtarët krijojnë antitrupa në laborator që mposhtin koronavirusin

 

Shkencëtarët krijuan një antitrup monoklonal që mund të mposhtë koronavirusin e ri në laborator, një hap premtues në përpjekjet për të gjetur trajtimin dhe frenuar përhapjen e pandemisë.

Sipas Bloombergut, antitrupi eksperimental ka neutralizuar virusin në kulturat e qelizave.