Lifestyle

15 vjeshjet e Mbretëreshës Elizabeta e Dytë me ngjyra të ndezura

15 vjeshjet e Mbretëreshës Elizabeta e Dytë me ngjyra të ndezura

Mbretëresha e Anglisë, Elizabeta e Dytë, jo vetëm që është monarkja e cila ka qëndruar më së gjatë në fron, ajo njihet në mbarë botën edhe për dashurinë që e ka për veshjet me ngjyra të ndezura.

Ndër vite, ajo është shfaqur në publik gjithnjë elegante dhe duke e respektuar kodin e veshjes së një mbretëreshe, por ajo që na bie më së shumti në sy është kombinimi i ngjyrave në veshjet e saj, të cilat shpesh anojnë nga nuancat e ndezura, transmeton Koha.