Lifestyle

Shqetëson sindroma e re nga koronavirusi që po shfaqet tek fëmijët në Mbretërinë e Bashkuar

 

Një sindromë serioze, deri tani e panjohur dhe që i atribuohet koronavirusit, duket se po përhapet tek fëmijët.

Ka pasur pak raste, por mjaftueshëm për të ngritur alarmin në spitalet e Britanisë së Madhe.