Lifestyle

“Express” sjell rubrikën e re me kokteje të veçanta

“Express” sjell rubrikën e re me kokteje të veçanta
 

e hënë – e enjte 16:30

Emisioni “Express” në ditët e karantinës sjell edhe një rubrikë të re. Dy herë në javë çdo të hënë dhe të enjte do të keni mundësinë të mësoni receta për kokteje të ndryshëm që përgatiten nga ekspertë të fushës dhe ju mund t’i shijoni ato në kushte të shtëpisë.