Lifestyle

Përse burrat janë më të rrezikuar se gratë nga koronavirusi

Përse burrat janë më të rrezikuar se gratë nga koronavirusi

Tashmë është dokumentuar se Covid-19 diskriminon njerëzit në bazë të moshës e gjendjes shëndetësore.

Por, është bërë shumë e dukshme se bën diskriminim gjinor, me burrat me gjasat më të mëdha për të rezultuar pozitiv dhe me gjasa më të mëdha për të vdekur nga kjo sëmundje, shkruan The Guardian.