Lifestyle

Një busull për t’u orientuar në këto orë dramatike me Covid-19, nga shkenca e epidemive

Një busull për t’u orientuar në këto orë dramatike me Covid-19, nga shkenca e epidemive

Pse ju bëjnë thirrje me ngulm të izoloheni e të shmangni takimet me të tjerë. Ja gjithë shpjegimet se çfarë ndodh me një person që infektohet dhe si e sa e përhap virusin Covid.

Çfarë do të thotë që raporti i përhapjes duhet të zbresë nga 2.5, në 1?