Lifestyle

Pesë arsye që japin shpresë mes kaosit të koronavirusit

Pesë arsye që japin shpresë mes kaosit të koronavirusit

Njerëzit në gjithë botën janë duke kaluar në një kohë të vështirë, derisa koronavirusi vazhdon të shpërndahet.

Numri i të infektuarve dhe i viktimave vazhdon të rritet, qytetet e madje edhe shtetet po mbyllen e shumë njerëz janë detyruar që të hyjnë në izolim.