Lifestyle

Mënyrat natyrale dhe ushqimet e duhura për një gjumë të qetë

 

Melatonina është një hormon që prodhohet nga truri për të rregulluar ciklet e gjumit dhe për t’i dhënë njeriut qetësi çdo natë.

Trupi prodhon 5 deri në 25 mikrogramë melatoninë çdo natë.