Lifestyle

Spekulimet e gabuara për koronavirusin

Spekulimet e gabuara për koronavirusin

E vërteta se si mund të marrim koronavirusin, sa janë më të rrezikuar të moshuarit dhe çka duhet të bëhet për të shmangur infektimin. Këto tema kanë nxitur interesim të madh dhe për to po jepen përgjigje të ndryshme, e për disa prej tyre janë demantuar në një artikull të “The Guardian”.

Spekulimi: Maskat e fytyrës nuk funksionojnë