Lifestyle

Luljeta Kryeziu një fashionista e vërtetë!

E kush tha që moda ka moshë? Ka të veshura mirë, ka dhe zonja që vishen me stil edhe pse vitet kanë nisur të bëjnë të tyren.

Shumë njerëz e njohin zonjën e pashme me sheshir në kokë që shihet shpesh rrugëve të Prishtinës. Ajo është Luljeta Kryeziu e cila ka pasion modën dhe stilin.