Lifestyle

Disenjatorja Rugova së shpejti sjellë koleksion të ri për pranverë/verë

 

Disenjatorja Krenare Rugova është në përgatitje e sipër të koleksionit më të ri për pranverë/verë, dhe nga ajo se çfarë u kuptua, veshjet që do të prezantohen mund të konsiderohen si një vepër arti.

E themi këtë pasi disenjatorja Rugova, e cila si çdoherë tjetër e veçantë në thelbin e punëve të saj, ka zgjedhur një teknikë interesante për kreacionet e reja.