Lifestyle

Një cigare duhani mund të shkurtojë jetën 14 minuta

 

Pjesa më e madhe e di se pirja e duhanit dhe e alkoolit i bën shumë keq shëndetit. Mjekët për këtë arsye u rekomandojnë të gjithëve që të mos abuzojnë shumë.

Në dhjetëvjeçarët e fundit, shumë shkencëtarë po punojnë shumë për të kuptuar se sa shumë të dëmshme janë këto substanca për shëndetin dhe po përpiqen të gjejnë mënyra efikase për t’i ndihmuar njerëzit që të mos pinë më duhan dhe alkool.