Lifestyle

Cilat ushqime nuk duhet kombinuar

Cilat ushqime nuk duhet kombinuar

Në mënyrë që sistemi tretës të funksionojë si një orë, shmangni ngrënien e këtyre ushqimeve në të njëjtën kohë. Ushqimet e kombinuara në këtë mënyrë mund të shkaktojnë probleme me tretjen, dhe veçanërisht tek ata me stomak të ndjeshëm, ndaj edhe duhet t'i shmangni. Nëse e merrni këtë kombinim të ushqimeve për një periudhë të zgjatur, ekziston mundësia të keni probleme kronike me tretjen.

Frutat me ushqime të tjera