Po, kam qenë në Urban Gastro Lounge Artikull i Sponsorizuar

Po, kam qenë në Urban Gastro Lounge

14 February 2020 22:09

Një perlë gastronomie është hapur në zemër të Prishtinës në një nga pjesët më të frekuentuara të kryeqytetit, përballë Katedrales.

Urban Gastro Lounge quhet lokali më i ri në kryeqytet që ka për vete një hapësirë jashtëzakonisht të madhe të konceptuar në një arkitekturë spektakolare dhe moderne.

Përveç një ambienti komod dhe të ngrohtë, Urban Gastro Lounge do të ofrojë një meny të përzgjedhur e të krijuar nga kuzhinierë me shije të hollë, ndërsa oferta e pijeve dhe koktejeve do të tejkalojë të përjetimet dhe pritjet tuaja.

Urban Gastro Lounge është krijuar nga disa prej ikonave të hotelerisë dhe gastronomisë në kryeqytet, gjë kjo që jep garanci shtesë për kualitetin e shërbimit dhe te pijeve e ushqimit në këtë lokal që duket se do jetë qendra e kryeqytetasve për një kohë të gjatë.

Për më tepër ky vend do të ofrojë edhe evente të ndryshme argëtimi për t'u bërë kështu fare i parezistueshëm.

Andaj në pyetjen "a je kon n'Urban?", nuk është cool të përgjigjeni negativisht.

(Artikull i sponsorizuar nga Urban Gastro Lounge)

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme