Lifestyle

Hudhra, një super-ushqim me vetitë e fuqishme

Foto: Ilustrim
 

Nëse hani hudhër të papërpunuar, mos harroni se duhet ta shtypni ose ta grini për të aktivizuar vetitë e saja shëruese.

Konsumimi i hudhrës mund të jetë i mirë për trurin tuaj, veçanërisht me moshën. Përbërjet në hudhër përmirësojnë bakteret e zorrëve dhe kujtesën.