Lifestyle

Kreatorja Donjeta Macula flet për planet më 2020

 

Atelieja e saj është e mbushur me shumë fustane e kreacione të ndryshme.

Mes tyre, veçohen ngjyrat pastel që e karakterizojnë Donjeta Maculën dhe janë pjesë e koleksionit të vitit që lamë pas.