Lifestyle

Ushqimet lejla që luftojnë kancerin dhe janë efektive në rënien e peshës

Ushqimet lejla që luftojnë kancerin dhe janë efektive në rënien e peshës

Të mbash një dietë të shëndetshme mund të duket si një punë me orë të plota.

Ha më shumë perime, mënjano ëmbëlsirat, konsumo bukën e zezë, bëj kujdes me kaloritë…dhe lista nuk përfundon asnjëherë! Megjithatë ka një zgjidhje dhe kjo është shumë herë më e thjeshtë: Ha çdo gjë lejla. Sipas këshilluesve dhe diteologëve të Whole Foods, konsumimi i ushqimeve lejla si panxhari, boronica, misri, patatet e ëmbla, lakra e kuqe, karotat lejla, rrepa, lulelakra etj, janë shumë të mira për këto arsye: