Lifestyle

Zbulimi i ri në sistemin imunitar “mund të trajtojë të gjitha kanceret”

Qelizat T duke sulmuar qelizat kanceroze. Foto: Science Photo
 

Një pjesë e porsazbuluar e sistemit tonë imunitar mund të shfrytëzohet për të trajtuar të gjitha kanceret, thonë shkencëtarët.

Ekipi nga Universiteti i Cardiffit kanë zbuluar një metodë të vrasjes së kancereve të prostatës, gjirit, mushkërive dhe të tjerëve në testet laboratorike.