Lifestyle

Si u ndihmon joga fëmijëve?

 

Fëmijët në PFF kanë mësuar për jogën dhe praktikimin e saj nga fëmijët. Ata kanë vizituar Urban Yoga në Prishtinë, ku nga mësueset Rina dhe Agnesa Mehmeti kanë mësuar shumë gjëra për jogën.

Çfarë është? Pse është e dobishme? A munden edhe fëmijët të ushtrojnë joga dhe nëse po prej cilës moshë mund të fillojnë? Si u ndihmon fëmijëve joga mund ta mësoni në videon e mëposhtme, transmeton KTV.