Lifestyle

Gjashtë ushqimet më të mira për rigjenerimin e qelizave

Gjashtë ushqimet më të mira për rigjenerimin e qelizave
 

Trupi i njeriut është në gjendje të rigjenerohet vetë në mënyrë natyrale dhe në intervale të caktuara.

Lëkura rigjenerohet në 30 ditë, ndërsa rruazat e kuqe të gjakut rigjenerohën në katër muaj.