Lifestyle

Si ndikojnë miqtë në shëndet tonë

Si ndikojnë miqtë në shëndet tonë

Fillimi i një viti të ri është një kohë e mirë për të përvetësuar zakone të reja të dobishme për shëndetin.

Shumë do të zbulojnë se zvogëlimi i marrjes së ushqimeve jo të shëndetshme ose të shkoni në palestër është më e lehtë kur miqtë dhe familja bëjnë të njëjtat ndryshime në jetën e tyre.