Lifestyle

Një mollë në mëngjes mund t’ju zgjojë më shpejt se kafeja

Foto: FameThemes
 

Nëse hapi i parë që e bëni në mëngjes është pirja e kafesë, ndoshta ky artikull mund t’jua ndryshojë mendjen.

Derisa zgjimi me kafe varet nga sasia e kafeinës, molla ia jep trupit energjinë që i nevojitet për shkak të sheqerit natyral, fruktozës, dhe nuk lë efekte negative në organizëm, thonë ekspertët.