Lifestyle

Si të humbni peshë pa palestër e pa dietë

 

Humbja e peshës pa bërë domosdoshmërisht dietë është e mundur!

Kjo teori mbështetet nga Michael Greger, autor dhe themelues i NutritionFacts.org, sipas të cilit humbja e peshës është absolutisht e mundshme falë shkencës.