Lifestyle

Tetë efektet pozitive të kafesë te trupi i njeriut

Tetë efektet pozitive të kafesë te trupi i njeriut
 

Konsumimi i kafesë ka një sërë efektesh pozitive në trupin e njeriut.

Kafeina përmban gjithashtu antioksidantë dhe substanca të tjera aktive që mund të reduktojnë inflamacionet e brendshme dhe të mbrojnë nga sëmundjet.