Lifestyle

Ju prezantojmë zgjidhjen ideale për problemin e ajrit të ndotur

Ju prezantojmë zgjidhjen ideale për problemin e ajrit të ndotur
Artikulli i sponsorizuar
 

Ndotja e ajrit është një problem serioz global i shëndetit publik. Shumë shpesh dëgjojmë lajme dhe raporte mbi ndotjen e ajrit jashtë ku pajisjet të cilat janë instaluar për matjen e shkallës së ndotjes tregojnë që Kosova është ndër vendet me ndotjen më të madhe të ajrit në botë.

Image