Lifestyle

Të jetuarit në ajër të ndotur rrit rrezikun e humbjes së shikimit

 

Një studim i ri zbulon se kimikatet në ajër ngushtojnë enët e gjakut dhe rrisin rrezikun e sëmundjes me 6 për qind.

Të jetosh në zona shumë të ndotura mund të rrisin rrezikun e humbjes të të parit, sugjeron një studim i Kolegjit universitar në Londër (UCL).