Lifestyle

Ushqime të shëndetshme në ditët e vjeshtës

 

Vjeshta ka mbërritur e rrjedhimisht edhe produktet ushqimore që gjejmë në dyqan, veçanërisht në treg kanë ndryshuar.

Këto që do të lexoni më poshtë janë ushqimet më të mira dhe më të shëndetshme që mund të shijoni gjatë kësaj stine, përcjell televizioni publik.